Hero Image
Afbeelding
GyprocGarant
Project in afronding
Project in voorbereiding

GyprocGarant

Kiest u voor de betrouwbare systemen van Gyproc? Dan krijgt u de garantie dat u met onze systemen voldoet aan de Bouwbesluit eisen voor onder andere kwaliteit, duurzaamheid en brandveiligheid van uw project. Nu en in de toekomst. Daarnaast ontvangt u volledige (technische) ondersteuning van onze Gyproc adviseurs tijdens het gehele project. Zo waarborgt onze unieke levenslange systeemgarantie de blijvende betrouwbaarheid van alle Gyproc systeemprestaties.

De voordelen van GyprocGarant

GyprocGarant biedt garantie op prestaties en volledige ondersteuning in het gebruik van Gyproc systemen. De belangrijkste beloftes op een rij:

  • Gyproc systemen voldoen levenslang aan de bijbehorende prestaties, bestaan uit onderdelen van de hoogste kwaliteit én zijn volledig getest en onderbouwd door gerenommeerde instituten.
  • GyprocGarant biedt u (technische) ondersteuning door Gyproc adviseurs voor, tijdens én na oplevering van een project.

Levenslange systeemgarantie met GyprocGarant

De levenslange systeemgarantie van GyprocGarant is van toepassing op alle Gyproc systemen die zijn ontworpen en geïnstalleerd volgens de richtlijnen van Gyproc. Om aanspraak te maken op GyprocGarant gelden de volgende voorwaarden:

  • Het systeem mag alleen uit onderdelen van het merk Gyproc en/of door Gyproc voorgeschreven onderdelen bestaan. Dit omdat wij niet kunnen garanderen dat onderdelen van andere fabrikanten voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.
  • Het systeem moet zijn ontworpen en geïnstalleerd conform de geldende verwerkingsrichtlijnen van Gyproc en/of geldend KOMO attest.

Kies het juiste systeem

Gyproc helpt u graag de juiste systemen te kiezen voor uw project. Gebruik een van onze tools om zelf eenvoudig het juiste systeem te kiezen of vraag een adviesgesprek aan voor meer ondersteuning. Zo kiest u zelf of met onze hulp de beste oplossing en profiteert u direct van de levenslange systeemgarantie van GyprocGarant.

 

Bepaal uw vervolgstap:

Snel selecteren; gebruik de Gyproc selector

U weet al wat u nodig heeft? Dan vindt u met de Gyproc selector in een paar klikken direct het meest geschikte wand- of plafondsysteem op basis van de gewenste prestaties, zoals brandwerendheid, geluidsisolatie, maximale hoogte en vochtbelasting. Download vervolgens het systeemblad met alle informatie over het systeem, een bestek en/of vraag direct een monster aan om het systeem aan uw project toe te voegen.

 

Gyproc Selector

Meer informatie: gebruik het Gyproc Wandenboek

U heeft liever eerst nog wat meer informatie? In het Gyproc Wandenboek vindt u alle wandsystemen die vallen onder de GyprocGarant systeemgarantie. Daarbij vindt u vele verwerkingsvoorbeelden, duidelijke detailtekeningen en beschrijvingen hoe u met Gyproc wandsystemen voor praktisch elke situatie een oplossing kunt realiseren.

 

Gyproc Wandenboek aanvragen

geplaatst op: 12.01.2023 - bijgewerkt op: 06.07.2023