referentieproject

Groningensingel

Opdrachtgever
Van Gerven Bouwbedrijf
Architect
Seerden
Aannemer
Van Gerven Bouwbedrijf Mierlo
Oplevering

Locatie

Groningensingel
Arnhem
Nederland

Type

Droge afbouw

Type bouw

Transformatie

Producten van

Afbeelding
Groningersingel

Situatiebeschrijving

Dit project omvatte de transformatie van een oud belastingkantoor tot woningcomplex inclusief voorzieningen als een bioscoop, sportschool en gezamenlijke 'huiskamers'. Het gaat hierbij om woningen voor jong en oud van gezinnen tot √©√©npersoonshuishoudens. De woningen zijn netjes afgewerkt en gemeubileerd met een trendy afwerking. Met als resultaat dat er in korte tijd tweehonderd woningen zijn toegevoegd aan het woningaanbod in Arnhem. 

Uitdaging

De uitdagingen binnen dit project bestonden onder andere uit: 

  • een hoog niveau afwerkingseisen;
  • energielabel A als eis;
  • een strakke planning vanwege de korte bouwtijd. 

Oplossing