Hero Image
Afbeelding
Wandenboek

Wandenboek

Het Gyproc Wandenboek is opgesteld voor iedereen die professioneel wil werken met Gyproc wandsystemen en producten. In dit boek vindt u meer informatie over de vele uitvoeringsvoorbeelden en praktische tips voor een goed eindresultaat.

4e editie

Publicatie: juni 2023
Laatste correctie: juni 2023
Vorm: PDF / Boek (3e editie)

Gyproc wandsystemen

Gyproc wandsystemen onderscheiden zich door bijzondere prestaties op het gebied van geluidsisolatie, brandwerendheid, stootvastheid en warmte-isolatie. Dankzij de flexibele wandeigenschappen hebben de Gyproc wandsystemen een breed toepassingsgebied.

 

Alle wandsystemen uit het Gyproc Wandenboek zijn onderbouwd door middel van rapporten en vallen onder onze garantie GyprocGarant. Deze levenslange garantie waarborgt de hoge betrouwbaarheid van de systeemprestaties en technische ondersteuning. GyprocGarant is een zekerheid voor alle betrokkenen in het bouwproces.

 

In het Gyproc Wandenboek vindt u vele verwerkingsvoorbeelden, duidelijke detailtekeningen en heldere beschrijvingen hoe u met Gyproc wandsystemen voor praktisch elke situatie een oplossing kunt realiseren.

Wat is er veranderd?

  • In de vierde editie staan drie nieuwe Gyproc inbraakwerende wandsystemen WK4 beschreven.
  • De gewenste schroeflengte en –afstand per plaatlaag voor Gyproc inbraakwerende wanden is toegevoegd.