Hero Image
Afbeelding
StucGarant
Project in afronding

StucGarant

Het loskomen van een Gyproc gips van de ondergrond is een zeldzaam fenomeen. Toch willen we graag zekerheid. Om die reden hebben we StucGarant in het leven geroepen. Deze StucGarant biedt 10 jaar garantie op de hechting van het Gyproc systeem.

Zekerheid

Met uw keus voor het Gyproc systeem maakt u gebruik van de juiste materialen en heeft u 100% zekerheid als het om uw (vak)werk gaat. Bij de productie van onze voorstrijken, stukadoorsgipsen en dunpleisters staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Elke productiecharge wordt uitvoerig getest op een groot aantal relevante aspecten, zoals de druk-, buig- en treksterktes. Daarnaast zijn onze producten bij de ontwikkeling perfect op elkaar afgestemd. Onze testen bij het COT (Centrum Oppervlakte Techniek) bewijzen en onderbouwen deze bewering.

De garantie

Om ons vertrouwen in het Gyproc systeem extra te onderstrepen, ontvangt u kosteloos 10 jaar garantie op de hechting van het gips op de ondergrond! Hiermee heeft u als stukadoor niet alleen meer zekerheid, maar heeft u tevens een extra verkooppunt richting uw opdrachtgever.

Aanvragen

Wilt u het StucGarant certificaat ontvangen van ons? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij contact met u op.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor StucGarant dient u gebruik te maken van het Gyproc systeem (voorstrijken, gipsen en/of dunpleisters); waarbij de materialen zijn aangebracht volgens de verwerkingsvoorschriften van Gyproc en de regels van goed en deugdelijk vakmanschap. Indien er toch een probleem ontstaat, dan neemt Gyproc Nederland de volgende kosten voor haar rekening: 

  • Materiaalkosten van het Gyproc voorstrijkmiddel
  • Materiaalkosten van het Gyproc gips en/of Gyproc dunpleisters
  • Betaling van arbeidsvergoeding van 11 €/m2 all-in bij wanden; 15 €/m² all-in bij plafonds, netto meters (bij traditioneel stucwerk).
  • Betaling van arbeidsvergoeding van 5 €/m2 all-in bij wanden (bij dunlagige afwerking)

 

Lees de complete voorwaarden voor StucGarant

geplaatst op: 12.01.2023 - bijgewerkt op: 06.07.2023