Hero Image
Afbeelding
Brandpreventie
min

Brandveilig bouwen

Brandveilig bouwen, wie wil dat nou niet?! Maar hoe doet u dat nu op een goede, efficiënte manier die voldoet aan alle eisen van alle partijen? Om dat te vereenvoudigen zijn Mulcol en Gyproc een samenwerkingsverband aangegaan. Door vroegtijdig passieve brandpreventie systemen van Mulcol mee te nemen in het ontwerp van wand- en plafondsystemen van Gyproc wordt u tijdens de bouw niet meer verrast.

Over Mulcol Fire Protection

‘Mulcol Fire Protection is continu bezig met het onderzoeken, ontwikkelen en testen van praktische oplossingen en producten om klanten de beste passieve brandwerende producten te bieden. De doelstelling is om innovatieve brandwerende producten en oplossingen te ontwikkelen die relevant en eenvoudig toepasbaar zijn. In plaats van het testen van de theoretische oplossingen, is Mulcol van mening dat zij moeten inschatten of de geteste producten praktisch toepasbaar zijn en dicht bij de werkelijke situaties staan.’

 

Vraag integraal projectgericht advies aan voor het brandveilig bouwen van wanden en plafonds. Wie u daarvoor het beste kunt aanspreken vindt u hieronder.

 

Meer informatie over Mulcol

 

Mulcol logo