Hero Image
Afbeelding
Gyproc BIM plug-in
Project in voorbereiding
Project in uitvoering

Gyproc BIM plug-in

De Gyproc BIM-plugin is een unieke BIM plug-in ontwikkeld voor binnenwanden en plafonds. Eenvoudig in gebruik, op basis van segment of systeemtype en direct in te laden in uw BIM-model. De plug-in is gekoppeld aan de Gyproc database, zodat u de zekerheid hebt dat alle systemen up-to-date zijn en voldoen aan de regelgeving.

Wat is BIM?

BIM staat voor 'Building Information Management'. BIM is geen doel, maar een communicatiemiddel voor betere samenwerking en innovatieve bouwmogelijkheden. Een BIM-model is een informatiemodel, een database waarin proces- en productinformatie van een project centraal wordt opgeslagen. Het is een digitale weergave van de functionele en fysieke eigenschappen van een bouwwerk.

Voor welke BIM software?

De plug-in / add-in is verkrijgbaar voor Revit en Archicad en ondersteunt verschillende Archicad en Revit versies.

Revit logo

Archicad logo

Bouwcheck

De ingebouwde check zorgt ervoor dat u altijd de juiste wand- en plafondsystemen gebruikt die passen bij de constructie. De 'check' controleert of de Gyproc objecten die u toegepast hebt ook daadwerkelijk toegepast kunnen worden in uw model.

Bouwcheck

 

Regelgeving

 

Voldoen aan de regelgeving

Gyproc wand- en plafondsystemen voldoen altijd aan de huidige Nederlandse regelgeving en blijven up-to-date door een directe verbinding met onze database.

Tijdwinst

Een juiste binnenwand of plafond vinden voor een project was nog nooit zo eenvoudig. De Gyproc Selector biedt u de keuze om op prestatie of segmentniveau te filteren en zo de juiste wand of het juiste plafond te vinden. Een verkeerde wanddikte behoort daarmee tot de verleden tijd.

Tijdwinst

 

Level of Detail

 

Van grof naar detail

Of u nu werkt als architect, aannemer, afbouwer, adviesbureau of modelleur, u stelt het LOD niveau naar wens in. Hierdoor bevat het object altijd de benodigde informatie.

Veelgestelde vragen

Om u sneller te kunnen helpen met vragen, hebben we de veelgestelde vragen, inclusief antwoorden, gebundeld.

Waaronder vragen over:

  • de meest recente versie;
  • de functies van de Gyproc BIM-plugin;
  • oplossingen voor de meest voorkomende foutmeldingen;
  • en meer.