Hero Image
Afbeelding
HABITO de sterkste wand
@ minuten min

HABITO sterker op alle vlakken

Stelt u zich eens voor: een wandsysteem dat alle voordelen van bestaande systemen combineert en alle nadelen wegneemt. Een wand die niet alleen duurzaam en toekomstbestendig, maar ook geluidsisolerend, stootbestendig en massief is en zelfs inbrekers afschrikt.

Deze wand is werkelijkheid. Onder de naam HABITO® presenteert Gyproc Nederland een wand die de prestaties van alle bestaande wandsystemen overtreft. Een innovatie van formaat die wereldwijd wordt geïntroduceerd. HABITO® is ontwikkeld op basis van marktkennis en onderzoek naar de wensen en eisen van alle partijen in de bouwkolom. Het resultaat is een product dat alle bestaande opvattingen over wandsystemen heeft vernieuwd.

De binnenwand

De binnenwand is ogenschijnlijk een simpel lijntje op de bouwtekening, maar wel een belangrijk onderdeel van een woning. Met de juiste overwegingen leveren de kamerscheidende binnenwanden prestaties die niet alleen duurzaam en toekomstbestendig zijn, maar ook geluidsisolerend, stootvast en massief. Download de Cobouw whitepaper 'Belang van goede binnenwanden' en test hoe het gesteld is met uw kennis over binnenwanden.

Alle voordelen van de HABITO wand

Een wand voor bouwers

Door de toevoeging van de unieke HABITO® plaat aan het welbekende Metal Stud® frame, zorgt HABITO® voor ongekende prestaties. Dé optimale wand om de toekomst mee te bouwen.

  • Eenvoudige verwerking
  • Overtreffende prestaties
  • Concurrerend met andere binnenwanden

De HABITO® wand is zeer geschikt voor scholen, winkels en in het bijzonder voor de woningbouw. Speciaal voor de natte ruimtes is PDF HABITO® Verwerken of de HABITO® Woningbouwbrochure voor meer informatie.

Bewoners HABITO

 

Een massieve muur voor bewoners

Alle vooroordelen over gipswanden zijn met HABITO® voorgoed verleden tijd. De nieuwe norm in binnenwanden kenmerkt zich door gemak en leefcomfort voor bewoners. HABITO® is extreem robuust, stootbestendig en geluidsisolerend. De HABITO® wand heeft een draagkracht van maar liefst 30 kg per schroef en pluggen zijn niet nodig. In tegenstelling tot andere binnenwanden blijft HABITO® ook mooi op lange termijn, want het kent geen scheurvorming. Tot slot is HABITO® ook nog de meest duurzame oplossing en heeft het de laagste milieubelasting van alle typen binnenwanden. We zeggen niet voor niets: sterker op alle vlakken.

 

  • Hoger woon- en leefcomfort
  • Massieve beleving (klinkt en voelt robuust)
  • Blijvend strak design 
  • Toekomstbestendig
“Een holle wand in mijn woning? Dat wil ik niet!”
Gebruikers aan het woord
geplaatst op: 14.02.2023 - bijgewerkt op: 31.08.2023