HABITO® sterker op alle vlakken

Stelt u zich eens voor: een wandsysteem dat alle voordelen van bestaande systemen combineert en alle nadelen wegneemt. Een wand die niet alleen duurzaam en toekomstbestendig, maar ook geluidsisolerend, stootbestendig en massief is en zelfs inbrekers afschrikt.

Deze wand is werkelijkheid. Onder de naam HABITO® presenteert Gyproc Nederland een wand die de prestaties van alle bestaande wandsystemen overtreft. Een innovatie van formaat die wereldwijd wordt geïntroduceerd. HABITO® is ontwikkeld op basis van marktkennis en onderzoek naar de wensen en eisen van alle partijen in de bouwkolom. Het resultaat is een product dat alle bestaande opvattingen over wandsystemen heeft vernieuwd.

Bekijk in 2 minuten alle voordelen van de HABITO® wand.

 

 

 

HABITO® Proefstuk aanvragen >

Een wand voor bouwers

Door de toevoeging van de unieke HABITO® plaat aan het welbekende Metal Stud® frame, zorgt HABITO® voor ongekende prestaties. Dé optimale wand om de toekomst mee te bouwen.

  • Eenvoudige verwerking
  • Overtreffende prestaties
  • Concurrerend met andere binnenwanden

De HABITO® wand is zeer geschikt voor scholen, winkels en in het bijzonder voor de woningbouw. Speciaal voor de natte ruimtes is HABITO® H ontwikkeld en vanaf heden is ook HABITO® White beschikbaar, voor een direct wit eindresultaat. Bekijk de vernieuwde PDF HABITO® Verwerken of de HABITO® Woningbouwbrochure voor meer informatie.

Wat weet u van binnenwanden in de woningnieuwbouw test uw kennis in 1 minuut

Een massieve muur voor bewoners

Alle vooroordelen over gipswanden zijn met HABITO® voorgoed verleden tijd. De nieuwe norm in binnenwanden kenmerkt zich door gemak en leefcomfort voor bewoners. HABITO® is extreem robuust, stootbestendig en geluidsisolerend. De HABITO® wand heeft een draagkracht van maar liefst 30 kg per schroef en pluggen zijn niet nodig. In tegenstelling tot andere binnenwanden blijft HABITO® ook mooi op lange termijn, want het kent geen scheurvorming. Tot slot is HABITO® ook nog de meest duurzame oplossing en heeft het de laagste milieubelasting van alle typen binnenwanden. We zeggen niet voor niets: sterker op alle vlakken.

  • Hoger woon- en leefcomfort
  • Massieve beleving (klinkt en voelt robuust)
  • Blijvend strak design 
  • Toekomstbestendig

De binnenwand is een belangrijk onderdeel van een woning. Net zo belangrijk als de gevel en het dak. Niet alleen duurzaam en toekomstbestendig, maar ook geluidsisolerend, stootvast en massief. Meer weten of het belang van een goede binnenwand? Download ons gratis whitepaper! En wilt u als thuisklusser aan de slag met Gyproc HABITO? Bekijk onze dan hier onze oplossingen!

Download Whitepaper 'Het belang van een goede binnenwand'

HABITO® in uw project

U vindt voor uw project eenvoudig de juiste HABITO® wand met de Gyproc Selector. Wilt u meer informatie, projectgericht advies, bestekteksten of BIM objecten? Neem dan contact op met uw Gyproc adviseur of de Gyproc Helpdesk. Wij helpen u graag verder.

Ervaar nu zelf de sterkte van HABITO®Proefstuk aanvragen

 

De Vier Totaalafbouw en Van Wijnen aan het woord

Bron: vakblad Cobouw

Kwakman aan het woord

 

 

Plegt-Vos aan het woord

 

Specialisten in afbouw en afwerking

Gyproc Professionals vormen een netwerk van vooraanstaande afbouwbedrijven, die gespecialiseerd zijn in de verwerking van Gyproc lichtgewicht afbouwsystemen, zoals de HABITO® wanden.

Overzicht Gyproc Professionals

HABITO® In uw woning?Meer informatie

 

HABITO® Proefstuk aanvragen >