HABITO®

Stelt u zich eens voor: een wandsysteem dat alle voordelen van bestaande systemen combineert en alle nadelen wegneemt. Een wand die niet alleen duurzaam en toekomstbestendig, maar ook geluidsisolerend, stootbestendig en massief is en zelfs inbrekers afschrikt.

Deze wand is werkelijkheid. Onder de naam HABITO® presenteert Saint-Gobain Gyproc een wand die de prestaties van alle bestaande wandsystemen overtreft. Een innovatie van formaat die wereldwijd wordt geïntroduceerd. HABITO® is ontwikkeld op basis van marktkennis en onderzoek naar de wensen en eisen van alle partijen in de bouwkolom. Het resultaat is een product dat net nieuw is en nu al alle bestaande opvattingen over wandsystemen heeft vernieuwd.

HABITO®. STERKER OP ALLE VLAKKEN

In 2 minuten alle voordelen 
van de HABITO® wand zien?
Bekijk de HABITO 360° movie!

 

 

Een wand voor bouwers

Door de toevoeging van de unieke HABITO® plaat aan het welbekende Metal Stud® frame, zorgt HABITO® voor ongekende prestaties. Dé optimale wand om de toekomst mee te bouwen.

  • Eenvoudige verwerking
  • Overtreffende prestaties
  • Concurrerend met andere binnenwanden

De nieuwe HABITO® wand is zeer geschikt voor scholen, winkels en in het bijzonder voor de woningbouw. Speciaal voor de natte ruimtes is HABITO® H ontwikkeld.

Een massieve muur voor bewoners

Alle vooroordelen over gipswanden zijn met HABITO® voorgoed verleden tijd. De nieuwe norm in binnenwanden kenmerkt zich door gemak en leefcomfort voor bewoners. HABITO® is extreem robuust, stootbestendig en geluidsisolerend. De HABITO® wand heeft een draagkracht van maar liefst 30 kg per schroef en pluggen zijn niet nodig. In tegenstelling tot andere binnenwanden blijft HABITO® ook mooi op lange termijn, want het kent geen scheurvorming. Tot slot is HABITO® ook nog de meest duurzame oplossing en heeft het de laagste milieubelasting van alle typen binnenwanden. We zeggen niet voor niets: sterker op alle vlakken.

  • Hoger woon- en leefcomfort
  • Massieve beleving (klinkt en voelt robuust)
  • Blijvend strak design
  • Toekomstbestendig

HABITO® in uw project

U vindt voor uw project eenvoudig de juiste HABITO® wand met de Gyproc Selector. Wilt u meer informatie, projectgericht advies, bestekteksten of BIM objecten neem dan contact op met uw Gyproc adviseur of de Gyproc Helpdesk. Wij helpen u graag verder.

Specialisten in afbouw en afwerking

Gyproc Professionals vormen een netwerk van vooraanstaande afbouwbedrijven, die gespecialiseerd zijn in de verwerking van Gyproc lichtgewicht afbouwsystemen, zoals de HABITO® wanden.

Overzicht Gyproc Professionals

Ervaar nu zelf de sterkte van HABITO®Proefstuk aanvragen

HABITO voor: Bewoners